Hvad er årets store julegavehit?

Julen står for døren og gaverne til de nærmeste skal derfor købes. Som altid spekulerer man i hvad der kunne være en rigtig god gave, og der er da også altid mange firmaer der kommer med deres bud på hvad vi skal købe i julemåneden. Men der er jo meget at vælge imellem, og prisen er jo også afgørende når der skal købes julegaver – ellers er man måske i minus når julen er omme. Man kan mange steder få en ide om hvilke julegaver der hitter, ved at spørge ekspedienten i den lokale tøj/isenkram butik m.m. eller man kan søge på nettet.
Skal dine julegaver købes under et strammere budget end sidste år? Mange sætter faktisk overraskende stor pris på hjemmelavede julegaver, og det bliver da også meget billigere hvis man laver et par flotte ting selv, i stedet for at købe det hele. Mangler du inspiration til at finde på nogle julegaver du kan lave selv? Igen – søg på nettet og find nogle gode gaveideer der kunne være spændende for dig at lave – og som desuden overholder dit budget.

Sidste år var fadølsanlægget fra Carlsberg jo et meget stort hit, og der er altid nogle klassiske julegaver der bare bliver helt vildt populære hvert år. Ingen ved helt hvad der hitter til hverken mænd, kvinder og børn i år, så det er interessant at følge med i hvilke julegaver firmaerne lægger deres reklamekroner i.